Partiprogram for Folkets Faktaparti.

 1. Folkets Faktapartis politikk skal til enhver tid være basert på fakta. Med en mer fleksibel faktapolitikk, vil vi sørge for at vi får gjennomført mer enn folk med en mer rigid holdning til fakta.
 2. Folkets Faktaparti skal til enhver tid kjempe for at medlemmenes fakta blir de gjeldende fakta.
 3. For ethvert faktum finnes et motfaktum, og Folkets Faktaparti skal sørge for å utfordre de gjeldende fakta og fremme alternative fakta til velgernes beste.
 4. Folkets Faktaparti skal fremme positive fakta, negative og skremmende fakta vil vi forsøke å avskaffe.
 5. Folkets Faktaparti skal stå for en ansvarlig pengepolitikk, og vil forsøke å avskaffe fakta med dyre konsekvenser.
 6. Hvis etablerte fakta fører til at velgernes favorittsaker blir dyre, skal Folkets Faktaparti sørge for at fakta som underbygger at favorittsakene blir billigere blir fremmet. Se paragraf 2.
 7. Folkets Faktaparti er imot ubehagelige fakta.
 8. Folkets Faktaparti skal sørge for at undervisningssektoren lærer elever og studenter opp i viktige ferdigheter som å finne og fremme alternative fakta. I tillegg skal undervurderte undervisningsinstitusjoner, derav spesielt «Livets Harde Skole», få en viktigere plass i utdanningen.
 9. Folkets Faktaparti skal fremme god folkehelse, og skal utfordre dyre, skremmende og ubehagelige fakta fra den etablerte legestanden.
 10. Folkets Faktaparti skal sørge for å fremme fakta som er lett tilgjengelig i form av innhold i kommentarfelt på Internett.
 11. Folkets Faktaparti skal sørge for at gårsdagens fakta ikke går i glemmeboken, det er viktig å ikke erstatte behagelige fakta med nyere og mer ubehagelige fakta. Det er derfor viktig å finne de kildene til fakta som er iferd med å bli glemt, slik som avdankete vitenskapsmenn og forskere som ikke når frem i dagens faktabaserte samfunn.
 12. Folkets Faktaparti er for fritt faktavalg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.