IPv6, Canal Digital og Linux.

Canal Digital tilbyr, som en av ikke altfor mange norske ISPer ennå, nå IPV6 til kundene! De har derimot bare brukerguide for den trådløse ruteren de tilbyr. Jeg hadde allerede trådløs ruter, og bestemte meg for å sette opp en Linux-maskin som gateway mot Canal Digital. Linux har god støtte for IPV6, så dette burde… Fortsett å lese IPv6, Canal Digital og Linux.

Om filmbransjen og deling – hvordan tjene mer penger for mindre innsats!

Jeg er overbevist om en ting. Og det er at med fornuftige priser og enkel og god tilgjengelighet, er de aller fleste så ærlige at de vil betale for seg. Men siden filmbransjen tydeligvis ikke er det, så har jeg tenkt å fortelle dem i detalj hva de skal gjøre for å få folk til… Fortsett å lese Om filmbransjen og deling – hvordan tjene mer penger for mindre innsats!

Menns livsstil…

I går, da jeg skulle hjem fra speidermøte, hadde jeg 15 minutter på busstasjonen mellom bussene, så jeg tok en tur innom bladhylla på Narvesen. Der gikk jeg forbi en hylle med tittelen «Livsstil Menn». Så jeg tittet litt nysgjerrig i den, for å finne ut hva slags livsstil jeg egentlig er ment å ha,… Fortsett å lese Menns livsstil…

Rainbow at sunset.

On my way home by bus in the evening, I came across this beautiful rainbow in sunset light. Naturally, I had to push the stop button and jump off the bus to photograph it. Click on a picture to go to this gallery.